Producten

content image- 1511174931


Ligne Basic

De Ligne Basic is een zachte huidverzorgingslijn voor de verschillende huidtypes, van de normale huid tot de huid die herstel nodig heeft. De producten van Sensible, Balance, Purifiante en Intensive zijn vrij van parabenen en bevatten een cityfilter.

content image- 1511174935

Ligne Advance

Total Skin Control by DermaPrime

Ligne Advance van DermaPrime is een moderne lijn huidverzorgingsproducten die een merkbaar heldere en frissere huid garanderen. Ligne Advance is op basis van B.C.M. (Biomimetic Cytokine Modulator). Cytokinen houden de huid jonger, helderder en helpen rimpels te voorkomen. Ligne Advance is voor iedereen met een gevoelige, reactieve huid, of een huid die te maken heeft met veroudering, luchtvervuiling, (te) veel zonlicht of andere schadelijke invloeden van buitenaf. Ligne Advance garandeert een merkbaar heldere en frissere huid, helpt het verouderingsproces te vertragen en brengt uw huid weer terug in balans. 

content image- 1511174940


AQU'extreme

AQU'extreme is een lijn producten dat speciaal gecreëerd is om uw huid te activeren en te hydrateren. ’s-Werelds meest waardevolle extracten en oliën speciaal voor u geselecteerd. Optimale hydratatie zorgt voor een jonge, gladde en vitale huid. Verrijkt met het sterk hydraterende IJsland's mos, een geschenk uit de natuur dat zorgt voor een energiek gevoel. AQU'extreme zorgt voor totale hydratatie, tot in de diepste huidlagen. Water is het hart van al onze cellen, en van het leven zelf…..

content image- 1511174946


Ligne Vitamin C

Vitamine C is de basis van een serie producten ontwikkeld door B&Z.
Deze lijn is speciaal samengesteld voor het huidtype dat is blootgesteld aan nadelige invloeden  zoals o.a.stress, ziekte en vermoeidheid. Een verrijking voor de huid dankzij de toevoeging van pure, gestabiliseerde vitamine C en een mix van essentiële oliën van sinaasappel en citroen. De kostbare biosferen (capsules met pure vitamine C) geven een krachtig, direct zichtbaar effect. Gebruik bij vermoeidheid, stress of wanneer u uw huid eens extra wilt verwennen.

content image- 1511174953


Beauty Without Surgery

Beauty Without Surgery van DermaPrime is gebaseerd op het antirimpel ingrediënt Hexapeptide. Mooi en stralend zonder injecties. Hexapeptide werkt ontspannend op de gelaatsspieren, waardoor de diepte van de rimpels verminderen en rimpeltjes vervagen. Het ontstaan van nieuwe  rimpels wordt voorkomen.