Behandelingen

content image- 1511274709

Anti-verouderings behandeling in kuurverband

Zeer effectieve anti-verouderingsbehandeling/huidverbeteringskuur dat fruitzuren en andere krachtige natuurlijke ingrediënten combineert in de 3 fasen van de behandeling. Behandeling voor gelaat, hals en decolleté. Niet agressief, direct zichtbaar resultaat.

Geschikt voor de oudere huid, de slecht doorbloede huid, dunne huid met veel rimpels de huid die te lijden heeft onder roken en luchtvervuiling.

Deze kuurbehandeling doorloopt de volgende processen in de huid:

  • Verdunnen van de opperhuid
  • Bevorderen van de aanmaak van collageen en elastine
  • Stimuleren van de celdeling
  • Verbeteren van de vochthuishouding
  • Verminderen van de fijne lijntjes
  • Verstevigen van de huid
  • Het resultaat is verbluffend en langdurig.
content image- 1511274053

Basisbehandeling

Reiniging, Peeling, Crème Masker, Massage en afsluiting met een 24-uurs cream. Eventueel uit te breiden met een ampul of een speciaal masker. Naast een basisbehandeling kunt u ook kiezen voor één van de speciale behandelingen.

content image- 1511174971

Anti-aging behandeling en liftende massage

DermaPrime biedt een uitstekende lijn huidverzorgingsproducten om de huid te verzorgen en te verbeteren bij het ouder worden. De Beauty Without Surgery lijn is gebaseerd op hexapeptide, dat de spiercontracties tot in de kleinste spiertjes verzwakt, waardoor deze minder zichtbaar worden.

We kunnen de veroudering echter niet tegenhouden, maar we kunnen wel de huid laten stralen d.m.v. een mooie behandeling met een appelstamcel masker, gecombineerd met serums en een ampul. Dit geeft de huid een enorme boost samen met een hele speciale en intensieve celactiverende / liftende massage voelt u zich als herboren en ziet de huid er weer stralend uit.

content image- 1511275071

Kuurbehandeling met huidverbetering

Deze anti-verouderingskuur (duur van de kuur in overleg), biedt u gedurende een aantal weken een behandeling met ampullen,  een vliesmasker en de juiste crèmes een zeer effectieve aanpak van rimpels. Het resultaat is spectaculair te noemen. Bevordert aanmaak van collageen en elastine, stimuleert de celdeling en verbetert de vochthuishouding. Het resultaat blijft langdurig zichtbaar.

content image- 1511274932

Beauty Without Surgery en liftende massage

Bijzondere anti-aging behandeling met de producten uit de Beauty Without Surgery lijn. Intensieve massage ter versteviging van de huid. Een ware oppepper met liftend effect door het Apple Stamcel shaker masker.